Uuden äärellä- 

All Inclusive- Täyden Palvelun hautajaisjuhlakokonaisuus

1.

All

Inclusive

Tarjoamme kokonaisvaltaista hautajaisten ja etähautajaisten siunaus- ja muistotilaisuuden suunnittelu- ja toteutuspalvelua, joka on sekä läheisesi näköinen, että  toiveittesi mukainen juhlakokonaisuus. Ennen kaikkea, haluamme tarjota Sinulle helppoutta ja vaivattomuutta jakaa taakkaasi käytännön hautajaisjärjestelyissä.

 

Palvelutarpeen arviointi tehdään  kanssasi yhdessä konsultaatiotapaamisessa, jossa käydään läpi kokonaisuus hautajaisten siunaus- ja muistotilaisuuden järjestämisestä sekä siihen sisältyvien palvelutarpeiden räätälöimisestä.

 

Teemme kanssasi tarvekartoituksen, jonka pohjalta saamme Sinulta valtuutuksen, hoitaa puolestasi  kaiken mahdollisen juhlajärjestelyihin liittyvän. Tähän kuuluu usein myös yhteistyö monien eri tahojen kanssa, alkaen seurakunnasta, eri palvelujen tuottajiin. 

 

Siunaustilaisuuden tai muun virallisen hautajaistilaisuuden ohjelma suunnitellaan aina yhdessä seurakunnan ja tilaisuuden tilasta vastaavan palveluntuottajan kanssa, omaisten antamat toiveet huomioiden. 

 

Muistotilaisuuden järjestelyissä, hoidamme kaiken puolestasi, antamasi valtuutuksen puitteissa. Mietimme yhdessä aina ensin raamit muistojuhlalle: halutaanko tilaisuudesta persoonallinen, esimerkiksi tilaisuuden paikkavalinnan ja ohjelman sisällön  suhteen. Kun tämä on selvillä, alamme ideoimaan kokonaisuutta.

 

Palvelumme sisältää mm. teeman ja tyylin suunnittelun, tilaisuuden budjetoinnin, juhlatilan tai -paikan etsimisen, catering-palveluluiden kartoittamisen ja kilpailuttamisen, tilaisuuden ohjelmasisällön suunnittelun ja toteutuksen, valokuvauspalveluiden, juhlapaikan koristelun ja kaikkien käytännön järjestelyiden suunnittelun ja toteutuksen sekä tilaisuuden ohjelman graafisen suunnittelun, taiton ja toteutuksen.

 

Voimme myös toteuttaa tilaisuuteen osallistuneille tai kaikille läheisenne ystäville, ikioman muistelu/verkkosaitin. Saitille voimme  koota läheisenne näköisen video- tai kuvakoosteen eletyn elämän kohokohdista ja virstanpylväistä tarinoineen, avata vieraskirjan, jonne jokainen halutessaan voi kirjoittaa yhteisistä muistoista, lisätä kuvan tai tehdä videoklipin tervehdyksenä. Saitille Voimme toteuttaa pyynnöstänne myös virallisen Im Memoriam muistokirjoituksen läheisestänne.

 

Toimintamme peruspilareina on avoimuus, läpinäkyvyys ja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden huomioiminen. Tästä syystä kaikki yhdessä sopimamme asiat ja antamasi valtuutukset, palvelujen sisältö sekä niiden hinnoitteluperusteet, sovitaan aina kanssasi kirjallisena.

Uuden äärellä-

Yksilöllinen siunaustilaisuus / 

Läheisesi näköinen muistotilaisuus

2.

Yksilöllisesti

räätälöity

hautajaistilaisuus

Jos haluat itse huolehtia pääsääntöisesti hautajaisten järjestelyistä, mutta haluaisit silti jakaa vastuuta kansamme osittain, me autamme tässä myös mielellämme.

 

Käymme kanssasi läpi osa-alueet, joiden osalta toivoisit apuamme. Se voi olla esimerkiksi siunaustilaisuuden ohjelmasisällön suunnittelussa ja musiikki- tai lauluesitysten kartoittamisessa ja toteutuksessa, siunaustilaisuuden käsiohjelman suunnittelussa sekä taitossa tai vieraiden vastaanottamisessa ja paikan interiöörin vahvistamisessa koristeluin.

 

Jos haluat yhdessä muiden omaisten kanssa järjestää siunaustilaisuuden ja siihen liittyvän kokonaisuuden, mutta toivot yksilöllisempää muistotilaisuutta, me olemme apunasi.

 

Muistotilaisuuden suunnittelu ja toteutus tapahtuu, kuten edellä olemme kuvanneet, täysin käymämme keskustelun ja kartoituksen pohjalta, yksilöllisesti toteutettuna. Palvelumme sisältää kaikki muistotilaisuuden järjestämiseen liittyvät suunnittelut, järjestelyt, kartoitukset, kilpailuttamiset ja toteutuksen.

Kaikista yhdessä sopimistamme asioista ja toimenpiteistä, teemme kirjallisen sopimuksen, jonka käymme yhdessä läpi. Vahvistuksena yhdessä sopimastamme, riittää myös kirjallinen yhteenveto sähköpostitse, molempien osapuolten hyväksyminä.

Uuden äärellä-

yksilöllinen tilaustyö

3.

Valitsemasi

palvelut

Voit ottaa meidät avuksesi halutessasi vain tarpeelliseksi katsomiisi sellaisiin suunnittelun ja toteutuksen yksityiskohtiin, joihin erityisesti kaipaat apua. Tällaisia asioita voi olla esimerkiksi juhlapaikan, catering palveluiden tai esiintyjien etsiminen ja esittely, hautajaispäivän tilaisuuksien aikataulujen ja sisältöjen suunnittelu ja toteutus tai vaikka pelkästään teeman suunnittelu muistotilaisuuteenne, sisältöineen, palveluineen.

Palveluna voimme toteuttaa pelkän laulu- tai musiikkiesityksen, yksilöllisen ja haastattelujen pohjalta toteutetun tarinamuotoisen muistokirjoituksen, tilaisuuden puhujan sekä puheen, adressien luvun, seremoniamestarina olon, siunaus- ja muistotilaisuuden käsiohjelman graafisen suunnittelun ja toteutuksen, tunneyhteyden vahvistamisen läheiseenne ja toisiinne esimerkiksi yhdessä, tilaisuuden päätteeksi toteutettavalla hetkellä jne.

Ethän epäröi olla yhteydessä.

Me olemme Sinua ja läheisiäsi varten.